Relatieplanet Speeddaten

Britt Meijer 8 september 2015 0
Relatieplanet Speeddaten
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Relatieplanet is bekend van radio en TV en heeft met 5 miljoen singles het grootste ledenbestand van alle datingsites in Nederland en België. Naast de online dating factiliteiten en Relatieplanet Single Events biedt de datingsite ook Speeddating evenementen aan. Maandelijks organiseert de datingsite speeddating events in Nederland. Dit is een leuke en gezellige manier om snel met verschillende singles in contact te komen. Door de gezellige ambiance en de wetenschap dat de ander ook op zoek is naar een relatie is het ijs snel gebroken. Speeddaten duurt ongeveer 1 uur. In die tijd zijn er 10 rondes van 4 minuten waarin je in contact komt met andere singles. Op dezelfde avond ontvang je nog de uitslag en mogelijke matches.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Relatieplanet Speeddaten

Relatieplanet is een van de meest betrouwbare dating organisaties in Nederland. Het bezit een aantal keurmerken zoals het keurmerk thuiswinkel waarborg en het ‘keurmerk veilig daten’.  De datingsite kent grote populariteit. Leden van profielen worden actief gecontroleerd op misstanden en echtheid. Gedurende de inschrijfprocedure worden leden niet gecontroleerd. Ons advies is dus om niet direct na een speeddate al persoonlijke gegevens of vertrouwelijke informatie te verstrekken. Wacht altijd even af en volg je gevoel.

Inschrijven voor Relatieplanet Speeddaten

Voor het aanmelden van single events zoals speeddaten is een Relatieplanet lidmaatschap niet verplicht. Aanmelden voor een van de speeddate events kan via de homepagina van de datingsite. Je naam, e-mailadres en leeftijd is voldoende om je in te schrijven. Voorinschrijving is niet verplicht. Het is ook mogelijk om in de entreehal in te schrijven, echter loop je dan wel het risico dat het vol is. Er wordt dus aangeraden om vooraf in te schrijven.

Gratis aanmelden

Kosten Relatieplanet Speeddaten

Over de kosten voor deelname aan een Speeddate Experience is niets bekend. Het staat niet weergegeven op de datingsite. Wel wordt aangegeven dat voor deelnemers aan speeddating het bezoeken van het Relatieplanet Singlesfeest gratis is. Normaalgesproken kost een ticket voor een Singlesfeest 10 euro.

Relatieplanet app

Relatieplanet heeft een mobiele app voor iPhone en Android. Om de app te kunnen gebruiken moet je wel een relatieplanet lidmaatschap afsluiten. Met behulp van de app kun jij altijd en overal op zoek naar nieuwe singles. Met de app kun je berichtjes versturen, al je gesprekken bekijken, zoeken naar leuke matches maar ook direct nieuwe foto’s uploaden vanaf je telefoon. Het downloaden van de app is geheel gratis.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Geregeld heeft de datingsite aanbiedingen en kortingsacties voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Veelname aan speeddating door Relatieplanet is een lidmaatschap niet verplicht. Het is dus ook niet nodig om je uit te schrijven. Na de speeddate krijg je direct te horen of je matches hebt. Daarna is de dienst verlopen. Je zit dus niet aan een lopend abonnement vast.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »