Speeddaten.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 0
Speeddaten.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze speeddating site kunnen single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie zich inschrijven voor speeddating events, borrels en single party’s. Speeddaten.nl is persoonlijk en betrouwbaar. Ontmoet op 1 avond in de buurt  15 tot 20 singles en ontdek middels een gesprek van 3 minuten of jij deze single vaker wilt spreken. Op deze manier maak je snel contact met veel verschillende mannen of vrouwen. Speeddaten.nl is overigens ook te bezoeken via 10sec.nl. Via deze pagina kom je ook op speeddaten.nl terecht en het is dus dezelfde datingsite.

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid van Speeddaten.nl

De eigenaars van Speeddating.nl staan met naam, toenaam en foto op de datingsite. Ze zijn broer en zus en dat maakt alles net wat persoonlijker en betrouwbaarder. Beide zitten inmiddels meer dan 10 jaar in het vak. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn op een speeddating event, dan wordt het verplaatst naar een andere datum. Zo ben je er zeker van dat je voldoende singles ontmoet om een keuze te kunnen maken. Zit er na het ontmoeten van 20 singles niets voor jou tussen? Dan kun je gratis inschrijven voor het volgende speeddating event. Zo wordt gegarandeerd dat jij waar voor je geld krijgt. Let op: Als jij je binnen 7 dagen nog niet hebt ingeschreven voor het volgende event, dan vervalt je dategarantie. Speeddaten.nl acht de kans op een match 91%. Speeddating geeft aan dat de gegevens die worden gevraagd alleen zichtbaar zijn voor jezelf. Een eventuele profielfoto die je upload, is alleen zichtbaar voor jouw matches.

Inschrijving op Speeddaten.nl

Via de homepagina van speeddaten.nl kun jij je inschrijven voor een speeddate event, een borrel of een single party. Dit kan onder het kopje ‘reserveren’. Je voert hier een aantal persoonlijke en contactgegevens in die Speeddaten.nl gaat gebruiken om aan jouw matches te verstrekken op het moment dat jullie beide ingestemd hebben om elkaar nogmaals te ontmoeten. Je krijgt na inschrijving een bevestiging van je reservering per e-mail.

Zie hier de eerste ervaring van Esmee  op een speeddate via speeddaten.nl.

Nu inschrijven

Kosten Speeddaten

De kosten voor een speeddate zijn 27,50 euro per avond. Hiervoor krijg je dus een matchgarantie. Betaling is mogelijk via een eenmalige machtiging of via iDeal binnen een beveiligde en veilige betaalomgeving.

Mobiele Speeddaten app

Op het moment van deze review beschikt speeddating.nl niet over een mobiele app. Echter is dat ook niet heel relevant voor speeddating. De datingsite is wel te gebruiken op mobiel en tablet via de webbrowser.

Nu inschrijven

Acties en korting op  Speeddaten.nl

Regelmatig heeft Speeddaten.nl acties en kortingen. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Speeddaten.nl

Wanneer jij hebt gereserveerd voor een event dan zit je niet direct aan een abonnement vast. Daardoor is uitschrijving niet echt van toepassing. Je kunt je wel uitschrijven voor e-mailverkeer door onderaan de e-mail op de link te klikken en je uit te schrijven voor e-mail.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Robbie 5 juli 2015 op 11:16 -

  Laatst in Nijmegen mijn eerste date gehad. Heel erg goede begeleiding en erg persoonlijk allemaal. Er zat een match in en ik heb nu leuk contCt met een vrouw

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »