Alleenstaande Mamas

Britt Meijer 4 januari 2016 27
Alleenstaande Mamas
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De datingsite alleenstaande-mamas.nl wordt ook wel dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s en papa’s genoemd. Zo kunnen alle alleenstaande ouders van Nederland op deze website terecht om op zoek te gaan naar vriendschap met andere ouders, een date of zelfs een serieuze relatie. Let op: hoewel de naam van de datingsite anders doet vermoeden, kun je als alleenstaande papa ook op deze website terecht. In feite is deze datingsite dus geschikt voor alle alleenstaande ouders van Nederland, die op zoek zijn naar een vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Sinds het ontstaan van alleenstaande-mamas.nl in 2004, is deze datingsite al snel uitgegroeid tot het grootste en meest actieve platform voor alleenstaande ouders van Nederland. Dit zie je niet alleen terug in het ledenaantal van de datingsite (met 4165 leden in totaal), maar ook aan het professionele design van de website. Zo ziet de website van alleenstaande-mamas.nl er overzichtelijk, duidelijk en professioneel uit en biedt de website alles wat je nodig hebt om een vriendschap, date of zelfs relatie te vinden.

Gratis aanmelden

Alleenstaande Mamas Betrouwbaarheid

Alleenstaande-mamas.nl is onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een overkoepelende organisatie die wel honderd verschillende kwalitatief hoogwaardige datingsites exploiteert. Door deze datingsites allemaal onder één netwerk te verenigen, ontstaat er een groot netwerk van vele datingsites en leden. Alleenstaande-mamas.nl valt tevens onder dit netwerk. Met meer dan honderd datingsites in het portfolio van Safe Dating Networks, kun je zeker stellen dat Safe Dating Networks ervaring heeft met het opstellen van kwalitatief hoogwaardige datingsites. Dit uit zich niet alleen in het aantal datingsites, maar ook in de betrouwbaarheid van alleenstaande-mamas.nl.

Het enige wat wij nog missen om deze betrouwbaarheid van deze datingsite te bevestigen, is een keurmerk van een derde partij. De datingsite alleenstaande-mamas.nl beschikt helaas niet over een keurmerk van een onafhankelijke partij om de betrouwbaarheid van de datingsite te bekronen.

Wat wel erg goed gaat bij de datingsite alleenstaande-mamas.nl, is het inschrijven en betalen via een beveiligde verbinding. Zo worden de gegevens die je bij alleenstaande-mamas.nl opslaat, altijd opgeslagen in een beveiligde verbinding en worden de gegevens nooit verstrekt aan derden. Daar komt nog bij dat de betalingen die je verricht aan alleenstaande-mamas.nl, altijd verricht worden via het veilige SSL-protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat je gegevens niet onderschept kunnen worden voor derden, om voor andere doeleinden gebruikt te kunnen worden. Dit gegeven wordt bevestigd door het feit dat er een slotje bij het internetadres van alleenstaande-mamas.nl staat bij het invoeren van gegevens of het uitvoeren van betalingen. Dit slotje betekent namelijk dat er sprake is van een beveiligde verbinding.

Een recente ontwikkeling op datingsites, is dat er steeds meer neppe leden (fake leden) verschijnen.  Deze neppe profielen hebben niets te maken met het vinden van vriendschap of liefde, maar willen alleen maar geld verdienen. Alleenstaande-mamas.nl probeert het aantal fake leden te beperken door alle profielen, teksten en foto’s te controleren voor deze geplaatst worden. Hierdoor duurt het aanmelden en het bewerken van het profiel langer, maar weet je wel zeker dat je bij een goede, betrouwbare datingsite terecht bent gekomen. Helaas kan alleenstaande-mamas.nl geen garantie bieden dat er helemaal geen fake leden te vinden zijn op de datingsite, omdat er altijd wel een paar fake leden zijn die door de controle heen komen. Wel krijg je de zekerheid dat de meeste fake profielen door de medewerkers van alleenstaande-mamas.nl worden tegengehouden en dat er minder fake leden op deze datingsite aanwezig zijn dan op andere, vergelijkbare datingsites.

Ook waarborgt alleenstaande-mamas.nl de privacy van de leden, door foto’s alleen zichtbaar te maken voor deelnemers met een abonnement. En heb je even geen zin meer om jouw account te gebruiken, dan kun je deze tijdelijk verbergen. Nu kan niemand jouw account nog zien, tot jij het account zelf weer zichtbaar op de website zet.

Kortom: de algemene betrouwbaarheid van alleenstaande-mamas.nl is goed. De website heeft helaas geen keurmerk, maar maakt wel deel uit van een betrouwbaar netwerk van datingsites van een grote aanbieder. Daarnaast gaat het opslaan van gegevens en het verrichten van betalingen volledig veilig, worden alle leden gecontroleerd en zijn foto’s alleen zichtbaar voor leden of zelfs VIP leden. Dit maakt de datingsite een betrouwbare datingsite, die de gegevens en privacy van leden zeker waarborgt.

Inschrijven en inloggen Alleenstaande-Mamas.nl

Het inschrijfproces van de datingsite is erg eenvoudig. Zo kun je inschrijven met je Facebookaccount zodat je geen gegevens meer in hoeft te vullen, maar kun je er ook voor kiezen om jouw account niet te koppelen met je account op Facebook. Het enige wat je dan nog hoeft te doen om je in te schrijven, is jouw accoutnaam in te vullen, een e-mailadres in te vullen, aan te geven wat je geslacht is en aan te geven of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Vervolgens dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en worden jouw inloggegevens per mail verstuurd. Heb je deze ontvangen, dan kun je starten met het vullen van jouw profiel. Hierbij kun je helemaal zelf kiezen welke gegevens je wel en niet in jouw profiel wil tonen, om controle te houden over je eigen privacy.

Gratis aanmelden

Kosten Alleenstaande Mamas

Een abonnement bij alleenstaande-mamas.nl is een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeer-plan. Dit klinkt ingewikkeld, maar houdt het volgende in. De toegangsvorm geeft aan hoeveel functionaliteiten je kunt gebruiken op de website. Op dit moment kun je echter alleen nog kiezen uit de VIP-toegang, waardoor deze keuze vrij eenvoudig is. Het opwaardeerplan geeft aan hoeveel credits je per keer wil kopen. De credits zijn het interne betaalmiddel van de datingsite, waarmee je de toegangsvorm betaalt.

De kosten van de credits, zijn als volgt:
140 credits kosten €15,99. Met deze credits heb je 14 dagen VIP-toegang.
300 credits kosten €27,99. Met deze credits heb je 30 dagen VIP-toegang.
900 credits kosten €59,99. Met deze credits heb je 90 dagen VIP-toegang.

Door in het opwaardeer-plan aan te geven hoeveel credits je per periode wil kopen, kun je dus eigenlijk jouw lidmaatschap en dus jouw kosten bepalen.

Alleenstaande Mamas App

Sinds kort heeft alleenstaande-mamas.nl ook een app. Deze app kun je downloaden in de App Store van Apple of in de Google Play Store van Android, door te zoeken naar ‘Safe Dating Networks’. In de app is het mogelijk om in te loggen met de inloggegevens van de datingsite, om te chatten met andere deelnemers, nog sneller nieuwe contacten te zoeken, nieuwe berichten van profielbezoekers te lezen en foto’s te bekijken via de FotoZapper. Heb je geen Apple- of Android telefoon? Dan kun je met je telefoon de datingsite bereiken door naar de mobiele site te gaan. Hier word je automatisch naar doorverwezen als je met je telefoon naar alleenstaande-mamas.nl gaat.

Nieuws en kortingen Alleenstaande-Mamas.nl

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Alleenstaande Mamas

Het uitschrijven bij alleenstaande-mamas.nl gaat vrij eenvoudig. Zo kun je ervoor kiezen om tijdelijk je profiel onzichtbaar te maken, of jouw profiel helemaal te verwijderen. Om je profiel helemaal te verwijderen log je in, klik je op ‘Instellingen’ (linkerzijde van de pagina) en klik je op ‘Mijn account’. Vervolgens kies je voor ‘Uitschrijven’. Als je deze keuze hebt bevestigd, wordt jouw account helemaal verwijderd. Eventuele abonnementen die je nog op jouw account had, worden verwijderd. Je krijgt je geld niet terug bij het voortijdig verwijderen van het profiel met een lopend abonnement, dus denk goed na voor je jouw profiel verwijdert. Heb je nog een VIP-abonnement lopen voor de komende 80 dagen, dan is het misschien de moeite waard om je account nog even te bewaren.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

27 Reviews »

 1. Victor 5 juli 2015 op 17:21 -

  Klote zooi. Kut site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sophie mulders 21 juni 2015 op 14:47 -

  Veel problemen gehad met mijn vorige man. We hebben 2 kinderen van 5 en 7 en we zijn gescheiden. Sneu voor mij mannen. Nu is het tijd voor mijzelf. Ik ben op zoek naar de man van mijn dromen. Via deze datingsite kom ik er wel. Ik heb veel dates en de kosten vind ik reuze meevallen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Linda Rugal 20 juni 2015 op 00:11 -

  Alleenstaande mamas is voor mij de uitkomst om aan een nieuwe man te raken. Als alleenstaande moeder heb je het niet makkelijk en ik kan wel eens iemand gebruiken waar ik een beetje op kan leunen.
  Ik ben er heel erg tevreden over!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Petra S. 9 juni 2015 op 10:57 -

  Ik heb me vorige week ingeschreven op Alleenstaande Mamas en ik heb nou al een man ontmoet die precies dezelfde interesses heeft als ik. Van een relatie is nog niet direct sprake, maar dat komt nog wel. Heeft tijd nodig. We hebben onze telefoonnummers al gedeeld. En soms zitten we tot ’s avonds laat te appen. Zonder online dating had ik deze man nooit leren kennen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Romeo A. 13 mei 2015 op 12:54 -

  Uitstekende faciliteiten maar de doelgroep moet natuurlijk bij je passen. Maar goed, anders ga je wel naar Lexa of iets dergelijks.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Dave 7 mei 2015 op 10:58 -

  Nadat een jaren lange relatie op de klippen liep heb ik besloten om het roer om te gooien en inmiddels was ik op zoek naar een nieuwe partner om een nieuw leven mee te beginnen. Uit mijn vorige relatie had ik kinderen en ik kwam erachter dat op veel andere datingsites er mensen zitten die bezwaar hebben (snap ik). Ik heb me hier ingeschreven en dat werkt heel goed 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Romina vengels 6 mei 2015 op 11:38 -

  Goede datingsite. Doet wat je mag verwachten. Ik vind het niet duur en je krijgt leuke contacten met mannen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »